fiogf49gjkf0dPoliittiset yhdistykset ovat kesätauolla, poliitikot eivät."> fiogf49gjkf0dPoliittiset yhdistykset ovat kesätauolla, poliitikot eivät." />

Puheenjohtajan palsta

fiogf49gjkf0d
Puheenjohtajan palstalla yhdistyksen puheenjohtaja blogaa epäviralliseen tapaan yhdistykselle ajankohtaisista aiheista ja tapahtumista.

Poliittisen toiminnan kesätauko

Vesa Pajula, julkaisu 10.7.2013
fiogf49gjkf0d

Itä-Vantaan Kokoomus, Vantaan Kokoomus ja Kansallinen Kokoomus ovat kesätauolla. Samoin muut puolueet valtuustoryhmineen. Poliittisen toiminnan kesätauko on perinteisesti pitkä. Kansanedustajien kesälomista jopa naureskellaan. 

Poliittinen kesätauko ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö poliitikot olisi "työssä". Aivan kuten yrittäjä, joka viettää lomaansa kotimaassa, poliitikko on (lähes) aina tavoitettavissa. Kesän aikana niin kuntatason kuin kansallisen tason poliitikot kiertävät kesätapahtumissa ja ottavat kansalaisiin yhteyttä rennommissa merkeissä.

Itä-Vantaan Kokoomus on virallisesti kesätauolla kesäkuusta aina syyskuun alkuun asti. Kaikki luottamushenkilömme ovat kuitenkin käytettävissänne koko kesän ajan! Ollaan yhteyksissä ja nähdään kesäriennoissa!

Avainsanat: kesä; yhdistys; poliitikot