fiogf49gjkf0dAprillipila: Itä-Vantaan Kokoomus ry on päättänyt vaihtaa puoluetta ja on nyt osa Vantaan Sosiaalidemokraatteja. "> fiogf49gjkf0dAprillipila: Itä-Vantaan Kokoomus ry on päättänyt vaihtaa puoluetta ja on nyt osa Vantaan Sosiaalidemokraatteja. " />

Itä-Vantaan Kokoomus siirtyy demareihin

Itä-Vantaan Kokoomus ry, julkaisu 1.4.2013
fiogf49gjkf0d

Aprillipila 2013:

Itä-Vantaan Kokoomus ry on päättänyt vaihtaa puoluetta ja on 1.4.2013 alkaen osa Vantaan Sosiaalidemokraatteja. 

"Tämä on poikkeuksellinen kuvio ja mietimme tätä pitkällä. Lopulta meillä ei kuitenkaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin loikata yhdistyksenä demareiden kelkkaan", sanoo hallituksen sihteeri. "Olemmehan samassa hallituksessakin", hän jatkaa.

Yhdistys tulee toistaiseksi jatkamaan toimintaansa Itä-Vantaan Kokoomus ry:n nimellä. Edellinen nimenmuutos on edelleen Patentti- ja rekisterihallituksen käsittelyssä, eikä uutta nimenmuutosta kannata anoa ennen vanhan käsittelyn päättymistä. Nimenmuutos on siis ajankohtainen aikaisintaan vuoden 2015 tietämillä.

Poliittisesti yhdistys odottaa muutokselta paljon. Yhdistyksen puheenjohtaja toteaa: "Aikaisemmin jouduimme miettimään mihin kaupungilla on varaa ja missä veroeuromme on parhaiten kaupunkilaisia palvelemassa. Nyt demarina on helpompi hengittää ja voimme keskittyä aluerahahakemusten tekoon."

Nousseesta kohusta johtuen yhdistys on päättänyt olla toistaiseksi kommentoimatta loikkaustaan enempää. 

Avainsanat: silli; mutavesi